Home / Biobaits

Biobaits

De Visarend is producent en leverancier van het jonge boiliemerk Bio Baits. Dit kwaliteitsaas op zo groot mogelijke natuurlijke basis, heeft een historie op recepten die meer dan 20 jaar in de praktijk voor uitstekende vangsten hebben gezorgd. Daarnaast is de filosofie helder: natuurlijk, vezelrijk, duurzaam en gebruik van zoveel mogelijke zuivere grondstoffen en ingrediënten voor een goede vertering.

Deze filosofie, gebaseerd op nieuwe voedingstechnische inzichten, recente onderzoekspublicaties en vooral op de praktijkervaringen van het testteam resulteert in een karperaas van hoge kwaliteit voor zowel instant als voerstek visserij. Ook op de zogenaamde circuit- en betaalwateren heeft deze boilierange zich meer dan eens bewezen.

Momenteel is Bio Baits volop in ontwikkeling. Naast fine-tunen en verbeteren van de recepten, zijn er  pop ups, liquids bij de verschillende boilies te verkrijgen.

De range:

Sweet Red (garlic)
Fish Liver
Fruity Tuna
Cold Coconut
Milky Scopex – nieuw per 1 juli 2017

Dealers en verdeelpunten

IMG-20160201-WA0004_resizedBio Baits zijn in Nederland bij onderstaande winkeliers te koop:
Hengelsport Oostland – Bleiswijk
Traditional Hengelsport – Utrecht
Hengelsport De Fuik – Leeuwarden

 

Bestellingen

Via de webshop kunnen boilies, liquids en pop ups besteld worden. Voor boilies geldt een minimale afname van 5 kg en een maximum hoeveelheid van 25 kg, al dan niet gemengd, dat verstuurd kan worden. Indien er grotere bestellingen zijn, dan is afhalen een betere optie. De prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Gratis verzenden vanaf € 150,= ordergrootte.

Afhaalpunten

Uiteraard is het mogelijk (grotere hoeveelheden) boilies te komen afhalen. Dat kan in:

Schiedam, Oever 13. Informeer naar de mogelijkheden, voorraad en prijzen via 0614898436.

Oude Pekela, neem contact op met Fokko de Wit 06-40995626.

Top